Så hjälper vi våra kunder med sociala medier
Om du saknar du en enhetlig linje på dina sociala medier eller är osäker på vad du faktiskt ska använda dina sociala medier till så behöver du hjälp av en Social Media Agency (S.M.A). Som S.M.A. hjälper vi våra kunder att hantera och optimera sina närvaro och marknadsföringsstrategier på olika sociala medieplattformar. Med den huvudsakliga uppgiften att skapa och genomföra effektiva sociala mediekampanjer.

Okidoki Reklambyrå är inte bara en traditionell reklambyrå utan också en fullservice Social Media Agency som erbjuder skräddarsydda tjänster för att hjälpa företag, som ditt, att maximera er närvaro och effektivitet på sociala medieplattformar. Genom att kombinera kreativitet, strategi och expertis inom digital marknadsföring skapar vi engagerande och resultatinriktade kampanjer som ger synlighet och framgång på sociala medier.

STRATEGISK PLANERING

Vi arbetar gärna nära våra klienter för att utveckla strategier som passar dina specifika behov och mål på sociala medier. Detta innefattar att identifiera målgrupper, fastställa innehållsstrategier, välja lämpliga plattformar och utforma en tidsplan för kampanjer.

INNEHÅLLSSKAPANDE

Vi producerar engagerande och relevant innehåll för sociala medier som fångar uppmärksamheten hos målgruppen. Genom att skapa bilder, videor, texter och andra material som är anpassade för varje plattform, hjälper de sina kunder att sticka ut och skapa ett starkt varumärke på sociala medier.

KONTOHANTERING

Vi tar hand om våra kunders sociala mediekonton genom att ordna upp era konton, hantera inlägg, svara på kommentarer och meddelanden, övervaka prestanda och göra justeringar för att optimera resultaten. Genom att skapa en aktiv och engagerande närvaro på sociala medier hjälper vi våra kunder att bygga starka relationer med sina följare och kunder.

ANNONSERING

Byrån skapar och hanterar betalda annonser på sociala medieplattformar för att öka synligheten och engagemanget för sina kunder. Genom att genomföra noggranna målgruppsanalyser och optimera annonserna för bästa resultat, hjälper vi våra klienter att effektivt nå marknadsföringsmål.

ANALYSER & RAPPORTERING

Vi övervakar och analyserar resultatet av kampanjer för att mäta framgång och identifiera områden för förbättring. Genom att leverera regelbundna rapporter och insikter till sina klienter, hjälper vi till att förstå och dra nytta av den data som samlats in för att optimera sina framtida strategier och kampanjer.

Vi erbjuder en heltäckande och skräddarsydd lösning för våra kunders närvaro och marknadsföring på sociala medier. Genom att kombinera kreativitet, strategi och expertis hjälper vi till att skapa starka och effektiva kampanjer som genererar resultat och framgång på sociala medier.

Varför ska man följa just Ert konto på sociala medier?

Att besvara frågan “Varför ska man följa oss på våra sociala medier?” som företag kräver att man förstår och kommunicerar det värde och de fördelar som följare kan få genom att engagera sig med ens varumärke på sociala medier.

Att förstå företagets egna värde är inte alltid en enkel uppgift. Alltför ofta skapas företagens närvaro på sociala medier bara för att det anses vara något man måste göra. Men om man inte har reflekterat över det verkliga värdet som sociala medier kan skapa, både för företaget och dess följare, kan det vara dags att börja med en kort analys av företaget, dess värde och dess målgrupper.

UPPDATERINGAR & NYHETER

Genom att följa ett företag på sociala medier får du löpande uppdateringar och nyheter om deras produkter, tjänster, evenemang och kampanjer. Detta håller dig informerad om företagets senaste aktiviteter och erbjudanden.

EXKLUSIVA ERBJUDANDEN & RABATTER
Många företag erbjuder exklusiva rabatter, kampanjer eller specialerbjudanden till sina följare på sociala medier. Genom att följa dem kan du dra nytta av dessa förmåner och spara pengar på dina inköp.

TÄVLINGAR & EVENEMANG

Företag använder ofta sina sociala medieplattformar för att arrangera tävlingar, giveaway och evenemang för sina följare. Genom att följa dem kan du delta i dessa aktiviteter och ha chansen att vinna priser eller delta i spännande evenemang.

INSPIRATION

Genom att följa ett företag på sociala medier får du också insikter och inspiration relaterat till deras bransch, produkter och tjänster. Du kan lära dig om nya trender, användningsområden eller kreativa idéer som kan vara relevanta för dig.

LOJALITET

Genom att vara en aktiv följare av ett företag på sociala medier kan du bygga en närmare relation till varumärket och känna dig mer lojal mot dem. Detta kan göra att du känner dig mer benägen att fortsätta köpa deras produkter eller rekommendera dem till andra.