BYRÅN

Vi är som sagt en reklambyrå

Idéer och lösningar på kommunikationsproblem finns inte alltid på skrivbordet utan överallt omkring oss i vardagen. Det tänket driver oss i vårt kreativa och professionella arbete med varumärken, reklam, foto och rörligt media.

Fokus som sagt är på lösningar inom reklam och kommunikation. Oavsett om behovet är tryckt media, digitala kampanjer, foto, film, content eller profilering sätts alltid kundens affär i centrum.

BYRÅN MITT I LINKÖPING

Okidokis kontor och studio finns centralt i Linköping i kreativa Skylten-området. Där finns, förutom oss, konstnärer, möbelformgivare, keramiker, modeskapare och konsert- och musikverksamhet. Natursköna Stångån och Linköping resecentrum är våra grannar!

En stor fördel med Okidoki är att vi har spetskompetens inom flera olika kommunikationsområden. Kompetensen finns inom bland annat webb, print, film, foto, 3D, copy, sociala medier för olika kanaler. Okidoki som reklam- och kommunikationsbyrå fokuserar ständigt på professionella lösningar inom de olika kommunikationsområdena.

VÅRA KUNDER

Profilen på våra kunder varierar men oavsett om det gäller konsumtionsvaror, tekniska produkter eller tjänster har vi erfarna medarbetare som snabbt sätter sig in kundernas verksamhet och behov. Våra kunder, som finns i Östergötland och på flera platser i Sverige, uppskattar vårt snabba och pragmatiska sätt att jobba.

De senaste åren har vi arbetat med hundratals digitala projekt från strategier och tekniska utmaningar till att skapa innehåll i sociala medier. Vardagsmat för oss är responsiva webblösningar, e-handel, sociala mediakampanjer, digitala annonser och nyhetsbrev. Vi har stora specialistkunskaper inom SEO, sökmotoroptimering och annan optimering. Vi jobbar säkert, strukturerat och effektivt oavsett typ av produktion.

“Det bästa med Okidoki är att det går snabbt, blir rätt och att man alltid får ett trevligt bemötande. Att deras kaffe är bra är bara ett plus i kanten. =)”

Christoffer Antonsson
Kundansvarig, Ståthöga MA Teknik AB

DU STÅR INFÖR EN MARKNADSFÖRINGSRESA…

För varje företag utgör marknadsföringsresan en spännande och utmanande resa mot att etablera närvaro och nå uppsatta mål på marknaden. Liksom en resa kräver det en välplanerad rutt, en pålitlig guide och en uppsättning av delmål för att uppnå framgång. Vi på Okidoki Reklambyrå agerar som din erfarna och kreativa guide och hjälper till att definiera rutt och strategi för att nå målen.

Okidoki fungerar som den förtroendeingivande partnern som håller kursen rak och navigerar runt hinder som dyker upp längs vägen. Och framför allt ser till att deadlines hålls. Det är därför vi lite skämtsamt brukar kalla oss reklamvärldens motsvarighet till Ryan-Air.

Våra tjänster

Så här vill vi jobba med dig

Vi vill veta mer!

Vi vill veta mer!

När vi startar samarbetet vill vi veta mer och få förståelse för företagets tjänster, produkter och värderingar. Vi vill veta mer om företagskulturen och medarbetares och kunders syn på ert företag. Stämmer den bild av verksamheten med den som förmedlas internt och ut mot marknaden? Analysen blir avstamp i det fortsatta strategi- och kommunikationsarbetet.

Vart ska vi?

Vart ska vi?

Tillsammans med kunden tar vi fram syfte, målsättning, fokusgrupp, mediakanaler och budskap. En aktivitetsplan utformas där Okidoki ger förslag på produktion och genomförande och ger förslag på de kanaler som ger bäst resultat. Genom att mäta, snabbt analysera webb- och kunddata kan vi finjustera planen och kanalerna för bästa möjliga resultat för kommunikation och affärer.

Hur gör vi?

Hur gör vi?

Marknadsaktiviteternas syfte är att komma i kontakt med nya och befintliga kunder, skapa förfrågningar och på så sätt öka försäljningen. Kontinuerlig aktivitet innebär närvaro hos kunden och att varumärket och produkter blir mer känt. Kom ihåg att upprepning ger effekt! Kontinuerlig, välprofilerad och repetetiv närvaro i medierna betyder allt. Med ett konsultavtal kan vi hjälpa dig löpande utan att pressa budget.

Blev det som tänkt?

Blev det som tänkt?

KPI, Key Performance Indicators, är exempel på webbaserade mätbara nyckeltal. De visar hur effektiva vi och våra kunder är på att nå uppsatta mål. Med “rätt” KPI kan utvecklingen av nyckeltalen följas och utvärderas. Kom ihåg att SEO-landningssidor, optimerad front- och backend ökar webbrankingen hos sökmotorer. Krångligt? Inga problem. Snacka med oss så tar vi fram vad som passar just er.

Med kompetens, engagemang och kunskap inom det mesta som rör marknadskommunikation tar vi tillsammans med våra kunder ut riktningen för en framgångsrik marknadsstrategi. Våra kunder litar på oss när vi föreslår de bästa kanalerna för att nå ut med erbjudanden. Vårt arbetsflöde kräver få underleverantörer och produktionen blir på så sätt snabb och kostnadseffektiv.