Vi är ju som sagt en reklambyrå!

Möt oss

På Okidoki reklam- och produktionsbyrå fokuserar vi ständigt på fyndiga lösningar inom reklam och kommunikation. Oavsett om behovet är foto, film, content, formgivning, webb tar vi fram en skräddarsydd lösning för att sätta kundens affär i centrum. Målet är alltid är öka värdet på våra kundresvarumärken genom ökad försäljning och kännedom.

Vår styrka är vårt engagemang och kunskap inom allt som rör marknadskommunikation och tillsammans med kunden så hittar vi den rätta vägen för er marknadsstrategi. Våra medarbetare består av prisade fotografer, webbdesigners och formgivare med ett brinnande intresse för teknik och skapande.

Såhär vill vi jobba med dig:

01

Research

Före kommunikationsarbetet vill vi gärna undersöka bilden av ditt företag/varumärke internt och externt.

Då får vi svar på hur det yttre och inre stämmer överens. Denna analys blir avstamp i fortsatt strategi- och kommunikationsarbete.

02

Utformning och visualisering av budskap

I kommunikationsstrategin fastställs mål, och de mediekanaler som ska användas.

Vi föreslår, producerar och genomför taktiska aktiviteter och innehåll i strategiplanen. Tillsammans tar vi fram syfte, målgrupp och budskap för olika aktiviteter.

 

03

Lansering

Fortsättningsvis utvecklar och publicerar vi kreativt informativt och säljande material till din målgrupp.

Syftet är att alltid komma i kontakt med nya kunder, få förfrågningar och öka försäljningen till befintliga kunder.

 

04

Löpande uppföljning

Key Performance indicators, mätbara nyckeltal på webben.

Talen visar hur effektiva vi är och du är på att nå uppsatta kommunikativa mål. Med “rätt“ KPI kan utvecklingen följas. Kom ihåg att bland annat SEO-landningssidor, optimerad front- och backend ökar webbrankingen hos sökmotorer.