Om Okidoki Reklambyrå

Men vad innebär det att vara en reklambyrå egentligen? På Okidoki reklam- och kommunikationsbyrå fokuserar vi ständigt på fyndiga lösningar inom reklam och kommunikation. Oavsett om behovet är foto, film, content, formgivning, webb tar vi fram en skräddarsydd lösning för att sätta kundens affär i centrum. Målet är alltid att öka värdet på våra kundersvarumärken genom ökad försäljning och kännedom. Vår styrka är vårt engagemang och kunskap inom allt som rör marknadskommunikation och tillsammans med kunden så hittar vi den rätta vägen för er marknadsstrategi.

Våra kontor och studio finner du i mitt i Linköping alldeles bredvid natursköna Stångån och Linköpings Resecentrum.

Såhär vill vi jobba med dig

01 Research

Före kommunikationsarbetet vill vi gärna undersöka bilden av ditt företag internt och externt. Då får vi svar på hur det yttre och inre stämmer överens. Denna analys blir avstamp i fortsatt strategi- och kommunikationsarbete.

02 Visualisering

I kommunikationsstrategin fastställs mål, och de mediekanaler som ska användas. Vi föreslår, producerar och genomför taktiska aktiviteter och innehåll i strategiplanen. Tillsammans tar vi fram syfte, målgrupp och budskap för olika aktiviteter och utformar strategin baserat på det.

03 Lansering

Fortsättningsvis utvecklar och publicerar vi kreativt informativt och säljande material till din målgrupp. Syftet är att alltid komma i kontakt med nya kunder, få förfrågningar och öka försäljningen till befintliga kunder.

04 Löpande uppföljning

Key Performance indicators, mätbara nyckeltal på webben. Talen visar hur effektiva vi är och du är på att nå uppsatta kommunikativa mål. Med “rätt“ KPI kan utvecklingen följas. Kom ihåg att bland annat SEO-landningssidor, optimerad front- och backend ökar webbrankingen hos sökmotorer.

“Det bästa med Okidoki är att det går snabbt, blir rätt och att man alltid får ett trevligt bemötande. Att deras kaffe är bra är bara ett plus i kanten. =)”

Christoffer Antonsson

Kundansvarig, Ståthöga MA Teknik AB