TRYCK

Tryckeri och Printproduktion

På Okidoki Reklambyrå har vi en passion för print och tryck, en kärlek till att skapa något fysiskt och hållbart. Vår arbetsmetodik kännetecknas av nära och personliga relationer med tryckerier, som inte bara är kunniga utan också pålitliga när det gäller leverans och kvalitet. Genom dessa starka partnerskap har vi förmågan att erbjuda våra kunder Tryck- och printtjänster till priser som är konkurrenskraftiga och ofta under marknadsvärden.

Vi pressar tryckeriet

I en värld där tiden är värdefull och deadlines ständigt närmar sig, förstår vi på Okidoki Reklambyrå vikten av att ha en smidig och effektiv process för trycksaker. Vår expertis och de goda relationerna vi har byggt upp med tryckerier i Linköping och närområdet över tid innebär att vi kan erbjuda en service där vi hanterar alla aspekter av tryckprocessen – från de första skisserna till den färdiga produkten. Detta innebär att du som kund kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om resten.

Vi lägger stor vikt vid att hålla dig informerad genom hela processen. Från det inledande mötet för att förstå dina behov och visioner, till uppföljning och leverans av den färdiga produkten, ser vi till att du är uppdaterad och nöjd vid varje steg.

Att anlita oss innebär att du får en partner som inte bara förstår sig på tryck och design utan också värdesätter din tid och ditt företags behov. Vi erbjuder en skräddarsydd service som tar ditt projekt från idé till färdig produkt, med ett konstant öga för detaljer och kvalitet. Med oss vid rodret kan du vara säker på att dina trycksaker blir precis som du önskar, utan att du behöver oroa dig för processens komplexitet eller hantering av leveranstider.

Tryckeri Linköping - oavsett om det gäller storprint eller småprint å hjälper vi till.

Vi tar fram allt från inredning, storprint, fasadvepor, utställningsmaterial, expo, rolluper, broschyrer med mera. Så oavsett om det gäller storprint eller småprint så kan vi hjälpa till utan att det kostar något extra för dig som kund.

Vi hanterar allt från små till stora upplagor med en flexibilitet och effektivitet som bara erfarenhet och goda affärsrelationer kan ge. Genom att arbeta tätt tillsammans med våra tryckeripartners ser vi till att leveranstider hålls och att slutprodukten alltid lever upp till de högsta kvalitetskraven. Vi strävar efter att göra processen så bekymmersfri som möjligt för dig, vilket innebär att vi sköter alla kontakter med tryckerier, övervakar produktionstiderna och säkerställer att alla deadlines möts.

Med andra ord. Vi pressar tryckeriet så att du inte behöver.

Vikten av papper

Att välja rätt papperstyp kan förändra hela upplevelsen av det tryckta materialet. Vikt, tjocklek, ytstruktur, och ljushet är bara några av de egenskaper som kan påverka både det visuella intrycket och hur materialet känns vid beröring. Vikten av att matcha projektets syfte och målgrupp med rätt pappersval, vare sig det handlar om att skapa en lyxig broschyr, en hållbar förpackning eller ett inbjudningskort som sticker ut, kan rätt papper vara avgörande.

Det är nämligen inte bara en fråga om estetik, utan också en avgörande faktor för hur slutprodukten uppfattas och fungerar i praktiken.

Leveranstider av tryck och print

Vi inser att varje trycksaksprojekt är unikt, med sina egna specifika krav och utmaningar. Oavsett om det handlar om visitkort, broschyrer, stora affischer eller anpassade förpackningar, är vårt mål att leverera inom den överenskomna tidsramen. Vi är alltid villiga att diskutera och anpassa tidsplanen efter projektets specifika behov och våra kunders önskemål, för att så långt det är möjligt tillgodose akuta behov.

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Johanna Pettersson
johanna@okidoki.se
0706 36 72 63

Leveranstider: Flexibilitet möter effektivitet

Leveranstider kan vara avgörande för våra kunders framgång. Även om mycket i tryckprocessen kan vara öppet för diskussion och anpassning, strävar vi efter en standardleveranstid på två veckor för alla typer av trycksaker. Denna tidsram är en balans mellan kvalitetsarbete och effektivitet, designad för att möta våra kunders behov utan att kompromissa med slutresultatet.

Behöver du något levererat igår? Ring oss:

013-31 22 17