Film för reklam, industri och övriga företag

Rörligt media har utvecklats till standardmedia när det gäller nästan all typ av reklam, kommunikation och information. På Okidoki finns prisbelönade fotografer inom film- och reklamproduktion med resurserna och kompetenserna som krävs. Tillsammans med kunden lyfter fram rätt budskap och ser till att filmen publiceras i de rätta kanalerna. Film och rörlig media höjer garanterat observationvärdet.

Film stärker kommunikation och marknadsföring

Med senaste teknik lovar vi fantastiskt slutresultat. För det finns så många anledningar att använda film i den digitala marknadsmixen. Rörligt media ger högre engagemang och är ett effektivt sätt att visa upp företagskultur, arbetsmiljö, resurser, kompetenser och medarbetare. Visualisera företagets värdegrund med hjälp av film till exempel i rekryteringssammanhang. Eller låt mässbesökare uppleva 360° VR video. Film ökar förståelse och ger en djupare och mer minnesvärd upplevelse.

Använd din film i sociala medier

Film och rörligt media för reklam, vid företagsprofilering, på webben, för infographics och för produktpresentationer används mer och mer. Inte minst i sociala kanaler. Okidoki anpassar format efter typ av kanal. Vi ger råd och anvisningar om bästa sättet att använda film i den digitala marknadsstrategin. Oavsett typ av filmproduktion hjälper vi till i hela processen. Från storyboard till publicering. Vi visar hur kostnadseffektivt rörligt media kan användas i marknadsmixen. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa till med film för digitala kanaler? Kontakta oss.

Animering och Motion Graphics

Användarvideor, produktanimeringar eller infographics. Oavsett vad behovet är har vi resurserna och produktionskompetensen. Har du till exempel en produkt som uppdateras ofta eller behöver kundanpassas? Då föreslår vi en animerad 3D-modell där det blir enkelt att byta ut produkten mot senaste CAD-modell. Vårt fokus ligger alltid på att producera marknadskommunikation så kostnadseffektivt som möjligt.

Virtual Reality och 360° filmning

Att dokumentera händelser med teknik som kan spela in i 360 grader ger otroliga möjligheter att förmedla upplevelser med närvarokänsla för betraktaren. Till vår kund Svevia var uppdraget att fånga en vägarbetares vardag och uppmärksamma bilister på att sänka hastigheten vid vägarbetsområden. När filmen visas i smartphone med VR-glasögon och hörlurar upplever tittaren att befinna sig i en virtuell trafikmiljö!

360°-filmning fungerar även vid många andra typer av inspelningar och fångar verkligen besökarens uppmärksamhet vid användning i exempelvis vid mäss- och eventsammanhang.
Se bilder från Trafikmässan
.

“Stort tack för fantastiskt jobb! Vi är supernöjda!”

Madeleine Zetterman

Marketing Manager, Releasy