FILM

Företagsfilm, video och rörligt

Okidoki Reklambyrå är en ledande aktör inom videoproduktion, där vi specialiserar oss på tre distinkta format: klassisk film, Unreal Engine-produktioner och 3D-modellering. Varje område har sin egen unika process och metodologi för att skapa engagerande och effektfullt innehåll.

Komplett film och videoproduktion

Rörligt media har blivit det dominerande formatet inom reklam, kommunikation och framförallt sociala medier. Hos Okidoki har vi prisbelönade experter inom film- och reklamproduktion, utrustade med de nödvändiga resurserna och kompetenserna. Vi arbetar nära våra kunder för att framhäva och kommunicera rätt budskap, och säkerställer att produktionen når ut i de mest effektiva kanalerna. Användandet av film och rörligt media är en beprövad metod för att markant öka uppmärksamheten kring ditt innehåll.

Vi producerar video inom alla genrer. Vårt team brinner för videoproduktion och kan ta hand om hela processen, från idé till färdig film, så hör av dig oss, en komplett videoproduktionsbyrå!

Idéprocessen

Ibland kan det vara svårt att komma fram till bästa idén och konceptet för att nå ända fram med rätt känsla till målgruppen. Det är här vi kommer in i bilden för att bistå dig! Vårt team inom videoproduktion har bred erfarenhet av att utveckla och realisera budskap som gör avtryck. Vi specialiserar oss på produktion inom ett brett spektrum av videogenrer, inklusive reklamfilmer, produktvideor, evenemangsvideor och förklarande videor, för att säkerställa att ditt meddelande inte bara hörs utan även känns.

Produktion

Vi täcker hela spektrat från inspelningar i studio till filmning utomhus, där vi bland annat använder drönare för att införa en dynamisk kvalitet till videon. För intervjuer är vi utrustade med toppmoderna ljudupptagningsenheter och professionell ljussättning för att säkerställa att varje detalj fångas med klarhet. För de mer omfattande projekten har vi tillgång till ett nätverk av leverantörer redo att tillhandahålla allt som behövs för att genomföra storskaliga produktioner, vilket garanterar att inga visioner är för stora för oss att förverkliga.

Efterproduktion och leverans

Vår efterproduktionsprocess är där magin verkligen sker, och vi lägger stor vikt vid detaljerna för att säkerställa att varje videoproduktion levererar maximal inverkan. Efter att råmaterialet har samlats in, inleds ett noggrant arbete med färgkalibrering, ljudsynkronisering och, vid behov, skapande av AI-genererade voiceovers. Vi strävar efter att leverera allt vårt material i 4k och hålla en nära dialog med kunden för att säkerställa att alla aspekter av produktionen ligger i linje med deras vision och mål.

Är du redo att ta din företagsfilm till nästa nivå? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck hur våra professionella fotograferingstjänster i Linköping kan hjälpa ditt företag att växa.

 

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Victor Bisgaard
victor@okidoki.se
0739 37 84 55

Företagsfilm

En företagsfilm kan vara en av de mest effektiva marknadsföringsstrategierna för ditt företag. Genom att använda företagsfilmer kan du inte bara öka din synlighet på marknaden, utan också stärka ditt varumärke och skapa en djupare koppling till dina kunder. Företagsfilmer är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera ditt företags budskap, värderingar och produkter på ett engagerande och minnesvärt sätt.

Film till sociala medier

De flesta sociala medieplattformar prioriterar idag rörligt innehåll. Genom att skapa och dela videor kan företag öka sin synlighet, engagera sina följare och stärka sitt varumärke på ett sätt som traditionella marknadsföringsmetoder inte kan matcha.

3D visualisering

3D-animationer är visuellt imponerande och kan hålla tittarnas uppmärksamhet längre än statiska bilder eller text. Det är dessutom mer användbart då det går att variera i det oändliga.