Med spännande kunskaper inom film och rörlig reklam

Här hittar du prisbelönade specialister på film- och reklamproduktion. Vi filmar både i vår välutrustade studio men också på plats, on-site. Vår tekniska utrustning är alltid av högsta tekniska kvalitet för bästa slutresultat.

Det finns många anledningar att använda film i digitala sammanhang. Helt klart är att Google tycker om rörligt media. Det ger högre engagemang och är ett enkelt sätt att visa upp företagskultur, arbetsmiljö och medarbetare. I rekryteringssammanhang är det oslagbart att visualisera företagets värderingar med hjälp av film. Behöver du till exempel en 360° VR video för dina mässbesökare eller högsta kvalitet för ljudupptagning eller Tv-produktion så löser vi det. Det är ju därför vi heter Okidoki!

Använd din reklam- eller företagsfilm på Facebook, Instagram och YouTube.

Reklamfilm, företagsfilm, webbfilm, animerad film och produktfilmer är utmärkt att använda i sociala mediasammanhang. Vi ser till att formatet anpassas efter typ av kanal och ger råd och anvisningar om hur du på bästa sätt använder film som en del av din digitala marknadsstrategi.

Oavsett vilken typ av filmproduktion du söker hjälper vi till i hela processen. Från storyboard till publicering. Vi visar hur du på ett kostnadseffektivt sätt kan använda och marknadsföra din film i din marknadsföring. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med film för digitala kanaler? Kontakta oss.

Case: Flash woman

Flash Woman-kedjan tillsammans med Dea Axelsson-butikerna har åtskilliga tusen klubbmedlemmar. Under året skickar Okidoki miljoner digitala nyhetsbrev och SMS-utskick till Flash Woman- och Dea-kunder! Vi gör även säsongsvisa backstage-filmningar för företagens sociala medier. och nyhetsbrev.

Hur går det till att producera film?