Film för reklam, industrin och företaget

Här hittar du prisbelönade fotografer inom film- och reklamproduktion.

Oavsett om det är reklamfilm, intervjuer, informationsfilmer eller rörligt content för sociala medier så producerar vi åt dig. Vi ser till att ert budskap lyfts fram och att filmen hamnar i rätt media. Film och rörlig media är garanterat en ögonhöjare när det kommer till kraftfull kommunikation.

Film för en vassare markandsföring

Vår tekniska utrustning är alltid av högsta tekniska kvalitet för bästa slutresultat. Det finns många anledningar att använda film i digitala sammanhang. Helt klart är att rörligt media ger högre engagemang och är ett enkelt sätt att visa upp företagskultur, arbetsmiljö och medarbetare. I rekryteringssammanhang är det oslagbart att visualisera företagets värderingar med hjälp av film. Behöver du till exempel en 360° VR video för dina mässbesökare eller högsta kvalitet för ljudupptagning eller Tv-produktion så löser vi det.

Använd din film på sociala medier

Reklamfilm, företagsfilm, webbfilm, animerad film och produktfilmer är utmärkt att använda i sociala mediasammanhang. Vi ser till att formatet anpassas efter typ av kanal, ger råd och anvisningar om hur du på bästa sätt använder film som en del av din digitala marknadsstrategi. Oavsett vilken typ av filmproduktion du söker hjälper vi till i hela processen. Från storyboard till publicering. Vi visar hur du på ett kostnadseffektivt sätt kan använda och marknadsföra din film i din marknadsföring. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med film för digitala kanaler? Kontakta oss.

Animering och Motion Graphics

Förklaringsvideor, produktanimering eller infographics. Oavsett vad dina behov är så kan vi hjälpa dig i din produktion. Har du till exempel en produkt som uppdateras ofta eller behöver kundanpassas? Då kan vi producera en 3D-film där det blir enkelt att byta ut modellen mot din senaste CAD-fil och skapa en uppdaterad och aktuell version av din produktfilm. Vi arbetar för att göra din marknadskommunikation så kostnadseffektiv för dig som möjligt.