Låt oss göra ert varumärke starkare

Hur lyckas man egentligen med hög servicenivå som överträffar det man lovat och lämnar ett avtryck som består? Genom att känna kund och få kunskap om deras utmaningar.

Rikard Isacsson

Rikard Isacsson

Webb- och bildbehandlingsspecialist. Utbildad som grafisk formgivare på Berghs School of Communication och är delägare i Okidoki. Frågor om sociala medier, webblösningar, sökoptimering, foto och grafisk produktion i allmänhet svarar han gärna på.

Rikard omvandlar också analog kommunikation, det vill säga gammelmedia, till snygg, interaktiv och responsiv digital dito.

0722 22 59 49
rikard@okidoki.se
@rikardisacsson

Benny Nilsson

Benny Nilsson

VD och delägare. Som ägare och vd har Benny varit med Okidoki från dag ett och är ytterst kvalitetsansvarig gentemot kunderna. Med bakgrund inom IT-branschen har Benny arbetat med reklam, bild, grafisk form och produktion sedan 1985. Han har stor erfarenhet av marknads- och försäljningsarbete.

Benny har bland annat arbetat som serviceingenjör på legendariska Digital Equipment, varit marknadschef på Riksbyggen och produktchef på ICL Terminal Systems. I rollen som AD/projektledare har benny jobbat på Axet Annonsbyrå, Dickens Annonsbyrå och internetföretaget Cell Networks.

0709 96 12 39
benny@okidoki.se
@okidokilinkoping

Victor Bisgaard

Victor Bisgaard

Utbildad som Art Director på Berghs School of Communication. Specialist på foto/video och har vunnit flera utmärkelser för sina visuella skapelser, bland andra AVID Pro Tools Sound Prize 2012. Victor har blivit nominerad för bästa musikvideo på Göteborg internationella filmfestival och kammade hem förstapriset i kortfilmstävlingen NOOMarathon.

0739 37 84 55
victor@okidoki.se
@whirre

Viktor Ghamari

Viktor Ghamari

Grafisk formgivare och front-end webbdeveloper med en förkärlek för hockey och kaffe.

Med tidigare erfarenhet från avancerad processindustri har Viktor förståelse för krävande produktion och krav på hög kvalitet.
Utbildad på Jönköping University i grafisk formgivning och webbutveckling.

0768 78 76 06
viktor.g@okidoki.se

@ghamarinho

Fanny Sundin

Fanny Sundin

Content producer. Utbildad som grafisk designer och kommunikatör vid Linköpings Universitet, har också studerat film och design vid University of the West of Scotland och har också ett grafisk design certifikat från Santa Barbara City College. 

Har förkärlek för foto, sökoptimering och sociala medier. Den första kontakten görs ofta online och därför är det viktigt att det digitala skyltfönstret ser bra ut. 

0703 36 96 94
fanny@okidoki.se
@fannysundin

Per Severinsson

Per Severinsson

Projekt- och produktionsledare. Per har lång erfarenhet av att arbeta med stora internationella företag, både när det gäller print och digitala produktioner.

Per är utbildad ekonom vid Linköpings Universitet och studerat produktion- och projektledning vid Berghs School of Communication.

Per har bland annat arbetat med projekt- och strategifrågor inom SAAB AB, Gripen, IFS, Sectra, Impact Coatings, Linköpings universitet och Åbro.

0733 53 88 56
per@okidoki.se

Linda Snejde

Linda Snejde

Projektledare och kundrådgivare. Har flera års erfarenhet av positionen som projektledare med kundansvar i mässbranchen. Linda har också varit säljansvarig för skräddarsydda och formgivna äventyrsbad och leklandskap på Rodeco.

Kunderfarenhet: Telia, ICA, Arbetsmiljöverket, Ikea, Ikano, Medley med flera.

Utbildad i Orlando, Florida “–The Disney Way” under ledorden: kvalitet, service, storytelling, detaljer, kreativitet, on stage

0767 61 28 90
linda@okidoki.se

Besöksadress: Södra Oskarsgatan 3, Linköping

Kontakta oss!

12 + 13 =

013-31 22 17 | info@okidoki.se

Besöksadress: Södra Oskarsgatan 3 | 582 73 Linköping | Postadress: Box 596 | 581 07 Linköping 
556503-4997