Låt oss göra ert varumärke starkare

Kontakta oss
013-31 22 17

Hur lyckas man egentligen med hög servicenivå som överträffar det man lovat och lämnar ett avtryck som består?
Genom att känna kund och få kunskap om deras utmaningar.

Möt Okidoki

Rikard Isacsson

Rikard Isacsson

VD, Webbspecialist, Grafisk Design och lic. Fotograf

Samordnare för allt kreativt arbetet på Okidoki. Utbildad som grafisk formgivare på Berghs School of Communication, utbildad fotograf och delägare i Okidoki. Svarar gärna på frågor om sociala medier, webblösningar, sökoptimering, foto och grafisk produktion i allmänhet.

Rikard omvandlar också analog kommunikation, det vill säga gammelmedia, till snygg, interaktiv och responsiv digital dito.

0722 22 59 49
rikard@okidoki.se
@rikardisacsson

Victor Bisgaard

Victor Bisgaard

Art Director, Fotograf och Filmredigerare

Utbildad AD på Berghs School of Communication. Specialist på foto/video och har vunnit flera utmärkelser för sina visuella skapelser, bland andra AVID Pro Tools Sound Prize 2012. Victor har blivit nominerad för bästa musikvideo på Göteborg internationella filmfestival och kammade hem förstapriset i kortfilmstävlingen NOOMarathon. Kreativ formgivare med stort intresse för idéarbete och koncept.

0739 37 84 55
victor@okidoki.se
@whirre

Per Severinsson

Per Severinsson

Projekt- och produktionsledare

Per har lång erfarenhet av att arbeta med stora internationella företag, både när det gäller print och digitala produktioner. Utbildad som ekonom vid Linköpings Universitet och studerat produktions- och projektledning vid Berghs School of Communication.

Per har bland annat arbetat med projekt- och strategifrågor inom SAAB AB, Gripen, IFS, Sectra, Impact Coatings, Linköpings universitet och Åbro. 

0733 53 88 56
per@okidoki.se

Benny Nilsson

Benny Nilsson

Grundare, copy och projektledning

Som grundare har Benny varit med Okidoki från dag ett och är ytterst kvalitetsansvarig gentemot kunderna. Med bakgrund inom IT-branschen har Benny arbetat med reklam, bild, grafisk form och produktion under flera årtionde. Han har stor erfarenhet av marknads- och försäljningsarbete.

Benny har bland annat arbetat som serviceingenjör på legendariska Digital Equipment, varit marknadschef på Riksbyggen och produktchef på ICL Terminal Systems. I rollen som AD/projektledare har Benny jobbat på Axet Annonsbyrå, Dickens Annonsbyrå och internetföretaget Cell Networks.

0709 96 12 39
benny@okidoki.se

Besöksadress

Södra Oskarsgatan 3,
582 73 Linköping

Postadress

Box 596,
581 07 Linköping

Ring oss

013 – 31 22 17

Mejla oss

info@okidoki.se

Besöksadress

Södra Oskarsgatan 3,
582 73 Linköping

Postadress

Box 596,
581 07 Linköping

Ring oss

013 – 31 22 17

Mejla oss

info@okidoki.se