KONTAKT

Vi är den byrå du behöver

Idéer och lösningar på kommunikationsproblem finns inte alltid på skrivbordet utan överallt omkring oss i vardagen. Det tänket driver oss i vårt kreativa och professionella arbete med varumärken, reklam, foto och rörligt media.

Fokus som sagt är på lösningar inom reklam och kommunikation. Oavsett om behovet är tryckt media, digitala kampanjer, foto, film, content eller profilering sätts alltid kundens affär i centrum.

013-31 22 17

DU STÅR INFÖR EN MARKNADSFÖRINGSRESA…

För varje företag utgör marknadsföringsresan en spännande och utmanande resa mot att etablera närvaro och nå uppsatta mål på marknaden. Liksom en resa kräver det en välplanerad rutt, en pålitlig guide och en uppsättning av delmål för att uppnå framgång. Vi på Okidoki Reklambyrå agerar som din erfarna och kreativa guide och hjälper till att definiera rutt och strategi för att nå målen.

Okidoki fungerar som den förtroendeingivande partnern som håller kursen rak och navigerar runt hinder som dyker upp längs vägen. Och framför allt ser till att deadlines hålls. Det är därför vi lite skämtsamt brukar kalla oss reklamvärldens motsvarighet till Ryan-Air.

Det här är vi

Rikard Isacsson

Rikard Isacsson

Samordnare för det kreativa arbetet. Utbildad som grafisk formgivare på Berghs School of Communication samt fotograf, webbutvecklare och delägare i Okidoki. Svarar gärna på frågor om sociala medier, webblösningar, sökoptimering, foto och grafisk produktion i allmänhet.

0722 22 59 49 | rikard@okidoki.se

Victor Bisgaard

Victor Bisgaard

Utbildad som Art Director på Berghs School of Communication. Specialist på foto, video, färgkalibrering, ljud och 3D Specialist. Victor har också vunnit flera priser och utmärkelser för sina visuella skapelser. Behöver du hjälp med film och foto prata med Victor.

0739 37 84 55 | victor@okidoki.se

Johanna Pettersson

Johanna Pettersson

Utbildad som Content Marketer på Berghs School of Communication. Specialist på producera webbplatser och innehåll till era sociala medier. Johanna projektleder också under mässdagarna. Så behöver du hjälp med expo eller webb? Prata med Johanna.

0706 36 72 63 | johanna@okidoki.se

Per Severinsson

Per Severinsson

Per har lång erfarenhet av att arbeta med stora internationella företag, både när det gäller print och digitala produktioner. Utbildad som ekonom vid Linköpings Universitet och studerat produktions- och projektledning vid Berghs School of Communication.

0733 53 88 56 | per@okidoki.se