Ditt digitala skyltfönster!

Webbplatser, SEO, e-handel, digitala lösningar

Genom åren har vi producerat hundratals hemsidor, avancerade webb- och e-handelsplatser och digitala lösningar inom en rad olika affärsområden. En välorganiserad webbplats bjuder in besökarna till dig, ditt varumärke, dina produkter och tjänster.

Låter bra eller hur?

WordPress, Joomla eller HTML?

WordPress är idag världens största CMS verktyg “Content Management System”, det är ett säkert och användarvänligt program. WordPress passar till de flesta sorters hemsidor. Oavsett om du ska utforma en hemsida från start eller uppdatera en befintlig är det viktigt att din arbetsinsats har ett syfte. Ställ dig frågan vad vill du uppnå. Vad är meningen med din webb? Ska den aktivera besökarna? Ett stöd för säljorganisationen? Locka till köp eller enbart vara informativ? Svaren på frågorna är en del av det grundläggande arbetet som behövs för en framgångsrik webblösning. Vi fokuserar på hela kedjan. Från formgivning och innehåll till funktion, användarvänlighet och sökmotoroptimering.

Med en väl genomtänkt strategi i form av struktur och beskrivning av målet med satsningen blir allt mycket enklare. Beskrivningen blir underlag för att koppla sökord och innehåll till rätt plats i sidstrukturen.

E-handel och Webshop

Oavsett stor eller liten e-handel så hjälper vi dig med din webbshop/webbutik. För att lyckas med en e-handel behövs en smart lösning med utseende och lösningar. WooCommerce är den största plattformen för e-handel idag just för att den fungerar ihop med WordPress. Med WooCommerce får en du en smart och smidig lösning, just för att du får friheten att själv välja betalningslösningar, leverans och mycket mera.

Med vår egen Säker drift håller vi koll på att din webbplats alltid är up-n-running.

Supportavtal “Säker drift”

Känner du att det inte finns tid för alla uppdateringar som kommer titt som tätt? Vi tar hand om din webbplats och uppdaterar den åt dig. För en fast månadskostnad slipper du tänka på alla buggar och underhålla din hemsida, då har du mer tid att göra det du vill istället. WordPress och WooCommerce innehåller prestandakrävande funktioner vilka ställer höga krav på driftserver och webblösning. Kom ihåg att löpande administration, som t.ex. säkerhetsuppdateringar, backup och övervakning mot intrång är viktiga kompontenter i en professionell webbstrategi.

Vi rekommenderar därför, och erbjuder, alla våra kunder tillgång till vår molnbaserade server. Den är specifikt anpassad för att drifta WordPressbaserade webbplatser. Genom att teckna supportavtal, “Säker Drift“, till en fast månadsavgift placeras webbplatsen på Okidokis driftserver.

Allt tas hand om

Uppgraderingar, säkerhet och underhåll, you name it. Vi löser buggar och andra problem som kan uppstå på din webbplats och du får tid att koncentrera dig på din kärnverksamhet!

Snabba laddningstider

Med egna dedikerade WP-servrar har vi kontroll över laddningstider och får din webbplats så snabb som du vill ha den! Du slipper oroa dig för webbplatsens ska upplevas långsam.

Säkerhet och stabilitet

Din webbplats är i säkra händer. Vår mjukvara är uppdaterad med de senaste säkerhetsproblemen. Vilket gör att vi får tillgång till olika sorters loggar och kan se vad som behövs ändras. Din sida är alltid säkerhetsuppdaterad till den senaste versionen!

Backup

Backup görs automatisk varje natt och vi har alltid 30 dagars historik sparad. Om en olycka skulle hända kan vi med ett klick återställa sidan. Med vår säkra drift för webbplatser kan du känna dig säker.

Support

Vi arbetar personligt med våra kunder. Oss ska du alltid kunna ringa eller mejla om du upplever problem eller något som behövs ändras. Med våra experter inom webbplats och e-handel fixar vi det snabbt och smidigt. Behöver du hjälp? Kontakta oss direkt.

Timpott

I din månadsavgift ingår ändringar och uppdateringar av din webbplats. Är du i behov av större innehållsproduktion eller vill att vi ska hjälpa dig producera till sociala medier? Kontakta oss så sätter vi ihop en kostnadsberäkning eller läs mer om sociala medier.

Har du redan en webbplats som du vill säkra upp? Okidoki erbjuder också flytt en befintliga WordPress-sajter till våra egna servrar. Säkra din webbplats idag!