WEBB

NY HEMSIDA MED SÄKER HOSTING

Att finna det perfekta bildspråket är avgörande för effektiv marknadskommunikation. Bildernas uttryck spelar en stor roll i hur ditt företag uppfattas. På Okidoki reklambyrå i Linköping, finner du prisbelönta fotografer som inte bara besitter en exceptionell känsla för bildskapande, utan även en djupgående kunskap inom bildproduktion. Vår byrå är utrustad med allt som behövs för att lyckas med en mängd olika fotoprojekt.

DIN WEBBYRÅ I LINKÖPING

Okidoki är webbyrån i Linköping som specialiserar sig på att utveckla professionella hemsidor för företag. Vi hjälper dig att stärka ditt varumärke och förbättra din digitala närvaro genom strategisk marknadsföring. Oavsett om du behöver en ny hemsida eller vill förbättra din befintliga, är vi här för att göra ditt företag framgångsrikt på webben.

Hos Okidoki har vi ett team av erfarna webbutvecklare, designers och marknadsföringsexperter som arbetar tillsammans för att skapa skräddarsydda lösningar för ditt företag. Vår breda kompetens gör att vi kan hantera allt från enkla webbplatser till komplexa e-handelsplattformar.

WEBBDESIGN OCH UTVECKLING

Vi tror på att hålla en nära dialog med våra kunder genom hela projektet. Från den första konsultationen till lansering och vidare, är vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd. Detta säkerställer att du alltid är uppdaterad och delaktig i processen.

Webbplatser och E-handelssidor producerar vi främst i WordPress där vi även kan erbjuda snabb och säker webbhosting via vår tjänst ‘Säker Drift’. skapar responsiva och användarvänliga hemsidor som fungerar lika bra på datorer som på mobila enheter. Våra webbdesigners fokuserar på att skapa en visuell identitet som reflekterar ditt varumärke och engagerar dina besökare.

Med en välorganiserad webbplats bjuder du in besökarna till dig, ditt varumärke, dina produkter och tjänster. Genom åren har vi producerat hundratals hemsidor, avancerade webb- och e-handelsplatser och digitala lösningar inom en rad olika affärsområden. Vi har erfarenhet av i princip alla former av CMS och vi vet precis hur frustrerande det kan vara att sitta fast i en lösning som inte leverar vad den lovar. Vi guidar dig rätt i webbdjungeln och kan hjälpa till med allt från support av er nuvarande webbplats och konsultation till design och produktion av er nya webbplats.

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS SOM DIN WEBBPLATSLEVERANTÖR

Genom åren har vi producerat hundratals hemsidor, avancerade webb- och e-handelsplatser och digitala lösningar inom en rad olika affärsområden. Vi har erfarenhet av i princip alla former av CMS och vi vet precis hur frustrerande det kan vara att sitta fast i en lösning som inte leverar vad den lovar. Vi guidar dig rätt i webbdjungeln och kan hjälpa till med allt från support av er nuvarande webbplats och konsultation till design och produktion av er nya webbplats.

Dessutom erbjuder vi en rad andra webbtjänster som hjälper er att växa. Läs mer nedan eller kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Rikard Isacsson
rikard@okidoki.se
0722 22 59 49

Beställ ny webbplats

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi ett uppstartspaket där vi sätter upp en enklare webbplats åt ert företag via ‘Säker Drift’ och det enda du betalar för är den löpande driften. Den kostnaden för du dessutom tillbaks i form av utveckling och support av din webbplats.

‘Säker Drift’ webbhosting

Med ‘Säker Drift’ tar vi ansvar för din webbplats och håller den uppdaterad. Med avtalet slipper du oroa dig för buggar och underhåll av din webb. Du kan fokusera på din kärnverksamhet istället.

UX/UI

Skapa en UX/UI-design som inte bara är visuellt tilltalande utan också resonerar med målgruppens förväntningar och behov.

Cision + WordPress = Sant

Att integrera Cisions IR-tjänster på din WordPress-webbplats har aldrig varit enklare. Med vår specialanpassade WordPress-plugin löser Okidoki de problem och utmaningar som ofta uppstår vid implementering av Cisions webbmoduler. Vi rekommenderar att du kontaktar oss för enklast integration.

SEO

Så hamnar du först på Googles sökresultat. SEO handlar inte bara om sökmotorer utan också om att skapa en bättre och mer användarvänlig webbplats. Genom att förbättra webbplatsens struktur, innehåll och laddningstider kan du erbjuda en bättre upplevelse för dina besökare.

Social Media Marketing

Betald annonsering på sociala medier och sökmotorer är en kritisk komponent i den digitala marknadsföringsmixen, som ger företag möjlighet att nå ut till sin målgrupp på ett direkt och mätbart sätt. Genom att investera i betald annonsering kan företag effektivt öka sin synlighet, engagemang och slutligen konverteringar över olika plattformar.

Content produktion

På Okidoki erbjuder vi omfattande tjänster inom contentproduktion som hjälper ditt företag att nå ut och engagera din målgrupp på ett effektivt sätt. Oavsett om det gäller media till sociala medier, imagebilder, eller filmer till din webbplats, har vi den expertis och kreativitet som krävs för att skapa innehåll som sticker ut.

NitroPack – Speed optimisation

Även de snyggaste och mest funktionella hemsidorna är bara så bra som deras prestanda—en långsam, trög användarupplevelse kommer att få nästan alla besökare att lämna sidan. Och även om WordPress CMS är en bra utgångspunkt när det gäller att bygga en snabb och responsiv webbplats, kan hur och var du hostar din sida ha den största inverkan på dess upplevelse. Vi erbjuder två nivåer av NitroPack optimering: ‘Standard’ och ‘Ludicrous’.

Global Edge Security

Vår tjänst, “Säker Drift,” är utrustad med en rad avancerade säkerhetsfunktioner direkt från start, designade för att effektivt skydda din digitala närvaro. Det finns dock tillfällen då en standardlösning inte riktigt uppfyller alla behov. I sådana fall träder Global Edge Security (GES) in för att erbjuda ett extra lager av sofistikerat skydd. Global Edge Security (GES) är en omfattande säkerhetslösning designad för att förbättra säkerheten, prestandan och tillförlitligheten för webbplatser som hostas på vår molnplattform.

AKTIV WEBBHOSTING MED ‘SÄKER DRIFT’

Känner du att det inte finns tid för alla uppdateringar som behövs för att din webblösning ska fungera smärtfritt och utan driftavbrott? Med ‘Säker Drift’ tar vi ansvar för din webbplats och håller den uppdaterad. Med avtalet slipper du oroa dig för buggar och underhåll av din webb. Du kan fokusera på din kärnverksamhet istället. Här är bara några av anledningarna till att du ska välja en aktiv webbplatshosting framför de klassiska passiva webbyråerna.

CLOUDFLARE

Cloudflare Enterprise är en CDN tjänst som, genom att lagra webbplatsen på en server närmre slutanvändaren. Cloudflare Enterprise ökar även säkerheten på er webbplats genom att förhindra överbelastningsattacker med mera. Något som tidigare varit en kostsam tilläggstjänst erbjuder vi nu alla våra kunder som standard.

MONITORING

Sätta upp webbplatsanpassade regler för funktionaliteten av er webbplats som direkt ger notis, antingen via E-post eller mobilen, vid eventuella problem. Vi rekommenderar framförallt denna tjänst till verksamhetskritiska webbplatser som exempelvis webshoppar eller regulatoriska innehåll.

24/7 SUPPORT

Teknisk support dygnet runt, året om. Teknisk support kan vara till exempel om webbplatsen blivit utsatt för en attack, dina inloggningsuppgifter kommit på villovägar så du behöver spärra konton, återställa en backup eller om sidan visar någon form av felmeddelande. Prata med någon av våra medarbetare så sätter vi upp ett supportkonto åt dig.

Global Edge Security

Global Edge Security (GES) är en omfattande säkerhetslösning utformad för att förbättra säkerheten, prestandan och tillförlitligheten för webbplatser på vår molnplattform. Denna lösning utnyttjar avancerade teknologier och partnerskap, inklusive Cloudflares globala nätverk, för att tillhandahålla en robust uppsättning säkerhetsfunktioner.

BACKUP

Backup görs automatisk varje natt och vi har alltid 30 dagars historik sparad. Om en olycka skulle hända kan vi (eller du) med ett klick återställa sidan. Med vår säkra drift för webbplatser kan du känna dig säker.

SUPPORT

Vi arbetar personligt med våra kunder. Oss ska du alltid kunna ringa eller mejla om du upplever problem eller något som behövs ändras. Med våra experter inom webbplats och e-handel fixar vi det snabbt och smidigt.

2FA

Som standard installerar vi alltid 2-factor authentication på våra webbplatser, med start 2023, så att du kan känna dig säker på att ingen obehörig får tillgång till din webbplats.

FULLSERVICE

Uppgraderingar, säkerhet och underhåll, you name it. Vi löser buggar och andra problem som kan uppstå på din webbplats och du får tid att koncentrera dig på din kärnverksamhet!

SNABBARE

Med egna dedikerade WP- servrar har vi kontroll över laddningstider och får din webbplats så snabb som du vill ha den! Du slipper oroa dig för webbplatsens ska upplevas långsam. Få snabbast möjliga mätresultat enligt GT Metrix och Google Pagespeed Insights. Kombinera gärna med NitroPack för en blixtsnabb laddtid.

SÄKRARE

Din webbplats är i säkra händer. Vår mjukvara är uppdaterad med de senaste säkerhetsproblemen. Vilket gör att vi får tillgång till olika sorters loggar och kan se vad som behövs ändras. Din sida är alltid säkerhetsuppdaterad till den senaste versionen!

NITROPACK

NitroPack tillsammans med Säker Drift erbjuder flera fördelar, särskilt inom området för webbplatsens prestanda och optimering. Medan vi redan tillhandahåller en robust värdmiljö med fokus på hastighet, säkerhet och tillförlitlighet, kan NitroPack komplettera dessa funktioner med sina avancerade optimeringsförmågor.

INTEGRATION

Ibland krävs det åtgärder eller funktionalitet på din webbplats som ligger utanför den traditionella reklambyråns kompetens. Inga problem. Våra medarbetare lösar det.

Är du redo att flytta din WordPress webbplats till Säker Drift?