3D-Produktion

3D visualisering och animering

I vårt dagliga arbete jobbar vi mycket med 3D-visualisering för att skapa verklighetstrogna och engagerande visuella upplevelser. Vi arbetar främst i två huvudsakliga verktyg: Cinema 4D och Unreal Engine, var och en med sin specifika användning för att möta våra kunders olika behov.

Vi hjälper dig med din produktvisualisering

Högkvalitativa bilder kräver oftast specialiserad kunskap inom fotografi, ljussättning och efterbearbetning. Många företag har oftast inte egna experter eller budget för att anlita professionella fotografer. Särskilt inte för ett företag i uppstartsfasen där produkten kanske utvecklas under tiden marknadsmaterial behöver produceras.

Istället kan vi skapa högkvalitativa 3D-modeller av era produkter komplett med sofistikerade texturer, material och belysning som speglar produktens verkliga utseende. Vi arbetar mycket med detaljerade produktbilder för marknadsföringsmaterial, digitala kataloger och onlinehandel där kvaliteten på visualiseringen direkt påverkar kundens uppfattning och beslutsprocess.

Okidoki har kapaciteten att skapa allt från enkla animationer till detaljrika, arkitektritade 3D-modeller av hus med hjälp av program som Cinema 4D. Vår process för att förverkliga dessa projekt kombinerar teknisk expertis med kreativ vision, och involverar flera steg för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och relevans för presentationer och andra användningsområden.

Från modellering och rendering…

Så varför ska du satsa på 3D istället för produktfoto? Jo, 3D-modeller gör det enkelt att ändra utseende, färger och material på produkterna utan att behöva fotografera om. Detta är särskilt användbart just vid produktutveckling eller när olika varianter av en produkt ska visas. När en 3D-modell sen är skapad kan den återanvändas och modifieras många gånger utan extra kostnader, vilket minskar behovet av att anlita fotografer för varje ny produktversion. Ändringar kan göras snabbt och enkelt i en 3D-miljö, vilket sparar tid jämfört med att sätta upp och genomföra en ny fotografering.

Vi är dedikerade till att utforska de senaste teknikerna och metoderna för att skapa banbrytande visuella innehåll som hjälper våra kunder att kommunicera sina idéer och produkter på det mest effektiva och övertygande sättet. För visualisering av CAD ritningar tar vi oftast en fast kostnad. Kontakta oss för att veta mer.

3D imagebilder från CAD - 3D visualisering
Applicering av 3D imagebilder på marknadsmaterial

… TILL APPLICERING

Använd sen imagebilderna i hela ert marknadsmaterial. Från trycksaker till animeringar.

När en stillbild inte räcker, kan vi skapa animerade visualiseringar som tar din presentation till nästa nivå. Våra animeringar kan visa allt från hur en produkt fungerar till hur ett rum förändras över tid med olika ljussättningar och materialval.

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Rikard Isacsson
rikard@okidoki.se
0722 22 59 49