Fotograf och studio mitt i Linköping.

Din fotograf i Linköping

Den finns en anledning till att det gamla ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” fortfarande används flitigt. Här på Okidoki Reklambyrå i Linköping finns prisade fotografer med känsla och djup kunskap inom bildproduktionens områden. Med egen unik fotostudio 45 kvm mitt i centrala Linköping och avancerad utrustining löser vi det mesta när det gäller foto. Vid porträtt- och modefoto har vi tillgång till stylister, frisörer och make-up artister.

Bildspråket är viktiga verktyg för kommunicera budskap och säger mycket om dig och ditt företag. Ett bra foto som sitter i rätt sammanhang fångar uppmärksamhet och kan på egen hand förmedla ditt budskap.

Vi förser våra kunder med moderna företagsporträtt, snygga imagebilder och reklamfoton i högsta kvalitet!

Porträttfoto

Vi erbjuder porträttfotografering för ert företag, kan fotas på on-site och i vår studio här i Linköping. Vid porträttfotografering har även tillgång till stylister, frisörer och make-up artiser.

Tekniskt krävande fotografering

Teknisk kompetens är vårt signum. Vi gillar att lära oss nya färdigheter oavsett om det är fotografering, video eller programmering. Behöver du exempel en 360° VR video för dina mässbesökare eller högsta kvalitet för ljudupptagning eller TV-produktion så löser vi det, Okidoki!

Imagebilder och produktfoto

Anses ofta vara kärnan i företagets marknadsmaterial. Bilder är en i en rad olika faktorer som avgör hur väl vi människor sparar budskap i vårt långtidsminne. Imagebilder är unika för företaget och korrekt tillämpade kan de på sikt få kunder eller potentiella kunder att direkt associera till ditt företag.

Flygfotografering och drönare

Det beräknas att 12 biljoner bilder varje år laddas upp på Internet. Idag har vi fler möjligheter än någonsin att fotografera vår omgivning och med den senaste tekniken behöver vi inte ens längre hålla i en kamera.

Flyg- och drönarfotografering efterfrågas dagligen, men det är mycket att tänka på om man ska flyga drönare. Vill du veta möjligheterna för att fotografera ditt företag, byggnader, natur eller bara ta riktigt coola filmsekvenser? Kontakta våra experter så guidar de dig rätt bland lagar och regler.

“Sjukt bra!!! Helt rätt känsla tycker vi alla!”

Thomas Jensen

Ägare, Ekobryggeriet