Fotograf och studio mitt i Linköping.

Din fotograf i Linköping

Den finns en anledning till att det gamla ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” fortfarande används flitigt. Här på Okidoki Reklambyrå i Linköping finns prisade fotografer med känsla och djup kunskap inom bildproduktionens områden. Med egen unik fotostudio 45 kvm mitt i centrala Linköping och avancerad utrustining löser vi det mesta när det gäller foto. Vid porträtt- och modefoto har vi tillgång till stylister, frisörer och make-up artister.

Bildspråket är viktiga verktyg för kommunicera budskap och säger mycket om dig och ditt företag. Ett bra foto som sitter i rätt sammanhang fångar uppmärksamhet och kan på egen hand förmedla ditt budskap.

Vi förser våra kunder med moderna företagsporträtt, snygga imagebilder och reklamfoton i högsta kvalitet!

Porträttfoto

Vi erbjuder porträttfotografering för ert företag, kan fotas på on-site och i vår studio här i Linköping. Vid porträttfotografering har även tillgång till stylister, frisörer och make-up artiser.

Tekniskt krävande fotografering

Teknisk kompetens är vårt signum. Vi gillar att lära oss nya färdigheter oavsett om det är fotografering, video eller programmering. Behöver du exempel en 360° VR video för dina mässbesökare eller högsta kvalitet för ljudupptagning eller TV-produktion så löser vi det, Okidoki!