Fotograf och studio mitt i Linköping.

Sluta leta fotograf i Linköping

Den finns en anledning till att det gamla ordspråket “en bild säger mer än tusen ord” fortfarande är gångbart. En fördel med Okidoki är att vi har spetskompetens inom i princip alla mediaområden.

Här på Okidoki reklambyrå i Linköping finns till exempel prisade fotografer med känsla och djup kunskap inom bildproduktionens områden. Här finns den tekniska utrustning och resurser som krävs för de flesta fotouppdrag: 50 kvm studio mitt i centrala Linköping, drönar-certifikat, studiokameror, 360VR-kameror, streamaingkamera, stylister, frisörer och makeup-artister.

Att välja rätt bildspråk är en oerhört viktig del av marknadskommunikationen. Känslan i bilder berättar mycket om ditt företag.

Här producerar och skapar vi unika porträtt, imagebilder och reklamfoto av högsta kvalitet.

Porträttfoto

Vi erbjuder porträttfotografering för företag. De kan fotas på plats hos kund eller i vår studio i Linköping. Vid porträttfotografering har vi även tillgång till stylister, frisörer och make-up artiser.

Tekniskt krävande fotografering och video

Kunskap inom teknik är vårt signum. Vi älskar att lära oss nya färdigheter oavsett om det är fotografering, video eller webbutveckling. Behöver du exempel en 360° VR video för att locka mässbesökare, möjlighet att live-stream ett event eller produktfoton eller användarvideos? Inga problem. Det ordnar Okidoki!

Imagebilder och produktfoto

Bildspråk anses ofta vara kärnan i företagets marknadsmaterial. Unika bilder avgör hur väl vi människor sparar budskap i vårt långtidsminne. Ett unikt bildspråk som tillämpas korrekt gör det enkelt att få målgruppen att associera till ditt företag.

Flygfotografering och drönare

Flyg- och drönarfotografering efterfrågas dagligen. Men det är mycket att tänka på om man ska flyga drönare. Vill du veta möjligheterna för att fotografera ditt företag, byggnader, natur eller bara ta riktigt coola filmsekvenser? Kontakta våra specialister. De guidar dig rätt bland lagar och regler.

“Sjukt bra!!! Helt rätt känsla tycker vi alla!”

Thomas Jensen

Ägare, Ekobryggeriet