COPY

Copywriting Linköping

På Okidoki Reklambyrå har vi en passion för print och tryck, en kärlek till att skapa något fysiskt och hållbart. Vår arbetsmetodik kännetecknas av nära och personliga relationer med tryckerier, som inte bara är kunniga utan också pålitliga när det gäller leverans och kvalitet. Genom dessa starka partnerskap har vi förmågan att erbjuda våra kunder Tryck- och printtjänster till priser som är konkurrenskraftiga och ofta under marknadsvärden.

Från osynlig till oemotståndlig

Vi vet, att när det kommer till att bygga förtroende, slår en bra berättelse alla kalkylblad och säljargument med hästlängder. Försäljning handlar om så mycket mer än bara pris, kvalitet eller ditt värdeerbjudande. Det handlar om förtroende.

Låt oss berätta en berättelse. En saga om förändring, där vår hjälte är ett litet, privatägt företag. Kanske precis som ditt. Vi kallar dem Innovix AB och de kämpar med att göra sin röst hörd i bruset från konkurrenterna. De har passionen, visionen, men inte verktygen för att kommunicera sitt budskap.

Innovix AB har allt – en fantastisk produkt, ett engagerat team, och en dröm om att växa. Men det finns ett problem. Trots all deras hårda arbete, gick deras budskap obemärkt förbi. De var en nål i en höstack, osynliga för de som mest behövde se dem.

Låter det bekant?

Läs mer i vår folder COPY.

Copy till webbplatser

Att använda copywriting på webbplatser är som att skulptera med ord, där varje ord och fras är noggrant utvalda för att skapa en lockande och engagerande användarupplevelse. En framgångsrik webbplats kräver mer än bara en vacker design – den kräver också innehåll som talar till besökarnas behov och önskemål. Genom att skapa tydliga och lockande rubriker, kortfattade men informativa introduktioner och användarcentrerat innehåll kan en copywriter guida besökare genom webbplatsen och leda dem mot önskad handling.

Genom att använda storytelling-tekniker kan copywriting skapa en emotionell koppling mellan besökaren och varumärket, vilket ökar chansen för långsiktiga relationer och lojala kunder. SEO-optimerad copy hjälper också till att förbättra webbplatsens synlighet i sökmotorresultat, vilket lockar ännu fler potentiella kunder. Men processen stannar inte där – kontinuerlig testning och optimering av copy är avgörande för att säkerställa att webbplatsen fortsätter att prestera på högsta nivå och leverera önskade resultat. Med skicklig och strategisk copywriting kan en webbplats inte bara locka besökare, utan också omvandla dem till lojala följare och kunder som återvänder gång på gång.

Hur kan vi hjälpa er med era budskap?

När vi lyssnar på berättelser från våra klienter, tar vi inte bara del av ord och meningar; vi tar del av känslor, erfarenheter och perspektiv. Detta gör att vi kan agera inte bara som tjänsteleverantörer, utan som partners och rådgivare som verkligen förstår kärnan i våra klient- ers affärsverksamhet.

I vår strävan att vara en outsourcad inhousebyrå, går vi längre än att bara lyssna. Vi engagerar oss, vi frågar, vi utforskar tillsammans med våra klienter. Detta samarbete, drivet av empati och förståelse, gör att vi kan leda våra team och stödja våra klienter på ett sätt som verkligen gör skillnad.

Tillsammans gör vi er vision hörbar, er passion synlig, och er framtid möjlig.

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Rikard Isacsson
rikard@okidoki.se
0722 22 59 49

Berätta vad som driver dig!

Vad är det som får ditt hjärta att slå lite snabbare när du pratar om ditt före- tag? Vad är historien bakom dina produkter? Din passion?

Det är dessa svar som bygger den djupaste formen av förtroende, för du ber oss inte bara att tro på din idé; du ber oss att tro på dig.