KONSULT

Konsultation och timavtal

Okidoki strävar alltid efter att ge den bästa och mest tillförlitliga servicen till alla sina kunder. Därför erbjuder vi alla våra kunder möjligheten att teckna ett månadsavtal på valfritt antal konsulttimmar. Det ger oss möjlighet att säkerställa en jämn arbetsbelastning och resursallokering samtidigt som vi kan erbjuda ett lägre timtaxa till dig som kund.

Okidoki som konsultpartner

På Okidoki Reklambyrå förstår vi att kommunikation är nyckeln till framgångsrika projekt och partnerskap. Det är därför vi erbjuder våra tjänster inte bara som skapare och designers utan även som konsulter som kan agera som en bro mellan din vision och de som ska förverkliga den – vare sig det gäller ditt interna utvecklingsteam eller externa tjänsteföretag.

Genom att ha Okidoki vid din sida som renodlad konsult, kan du dra nytta av vår breda erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Vi har en unik förmåga att översätta och tolka kreativa visioner till praktiska, genomförbara planer. Detta inkluderar allt från att formulera tydliga briefs och uppdragsbeskrivningar till att navigera i komplexa projektledningsutmaningar, alltid med målet att hålla projektet på rätt spår och inom budget.

Vårt arbete innebär också att vi aktivt lyssnar på ditt utvecklingsteam eller externa tjänsteföretags feedback och perspektiv, för att identifiera möjliga förbättringar eller justeringar som kan göras under projektets gång. Genom att agera som en mediator kan vi hjälpa till att lösa eventuella missförstånd eller konflikter som kan uppstå, och säkerställa en smidig arbetsprocess för alla inblandade.

I slutändan är vårt mål att hjälpa dig att förverkliga din vision på det mest kostnadseffektiva och resultatinriktade sättet. Genom att erbjuda vår expertis som konsultering, kan Okidoki Reklambyrå ge dig tryggheten i att veta att ditt projekt kommuniceras klart och korrekt över hela linjen, från idé till slutgiltigt utförande. Låt oss vara din guide och partner i processen att förvandla dina idéer till verklighet, medan vi bygger starka och produktiva relationer med alla som är inblandade i ditt projekt.

Teckna månadsavtal

Som avtalskund är du berättigad till rabatt på varje timme som utnyttjas inom ramen för avtalet. Låter det intressant?

Se fullständiga villkor på Okidoki.se/villkor/

Fördelar med ett månadsavtal

Att teckna ett månadsavtal med Okidoki erbjuder flera fördelar som inte bara underlättar den löpande verksamheten utan också bidrar till en mer kostnadseffektiv och förutsägbar affärsmodell.

Med ett avtal optimerar du dina operativa kostnader och säkerställer tillgång till kvalificerade tjänster när de behöver det mest, vilket i slutändan leder till en mer effektiv och framgångsrik verksamhet.

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Rikard Isacsson
rikard@okidoki.se
0722 22 59 49