SMA

Social Media Agency i Linköping

I takt med att digitala närvaron ökar så ställs högre krav på att synas på sociala medier. Att ha en stark och engagerande närvaro på sociala medier är inte längre ett val, utan en nödvändighet för att framgångsrikt kommunicera med kunder och skapa varaktiga kundrelationer.

Varför ska man följa just ert konto på sociala medier?

Att förstå företagets egna värde är inte alltid en enkel uppgift. Alltför ofta skapas företagens närvaro på sociala medier bara för att det anses vara något man måste göra. Men om man inte har reflekterat över det verkliga värdet som sociala medier kan skapa, både för företaget och dess följare, kan det vara dags att börja med en kort analys av företaget, dess värde och dess målgrupper.

Fördel med en contentbyrå

Som contentbyrå är vi experter på att skapa innehåll som fångar din målgrupps intresse. Med vår förståelse för hur olika branscher tänker och vår förmåga att skapa kreativt och innovativt innehåll, kan vi hjälpa ditt företag att sticka ut i mängden. Och för att förstå vad som fungerar och vad som behöver förbättras, hjälper vi till att regelbundet analysera resultatet av dina sociala medieaktiviteter.

Vi hjälper även era medarbetare att komma igång med företagets, såväl som sina personliga inlägg som hjälper företaget att växa. Och genom att låta oss ta hand om din närvaro på sociala medier får du mer tid att fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag. Vi kan sköta allt från strategisk planering och innehållsskapande till analys och optimering.

Vad är en Social Media Agency?

Som Social Media Agency är vi specialiserade på att hantera och optimera företagets närvaro på sociala medier. Vi erbjuder tjänster som innehållsskapande, annonskampanjer och analys av sociala medier. Vi finnns mitt i Linköping och står redo att hjälpa ditt företag att sticka ut i den digitala världen.

Varför välja Okidoki som er social media agency?

Okidoki Reklambyrå är inte bara en traditionell reklambyrå utan också en fullservice Social Media Agency som erbjuder skräddarsydda tjänster för att hjälpa företag, som ditt, att maximera er närvaro och effektivitet på sociala medieplattformar. Genom att kombinera kreativitet, strategi och expertis inom digital marknadsföring skapar vi engagerande och resultatinriktade kampanjer som ger synlighet och framgång på sociala medier.

Vi kommer att utveckla en strategi som är skräddarsydd för dina specifika mål. Våra erfarna specialister är alltid datadrivna och investerar din reklambudget där den ger bäst avkastning. Okidoki har också expertis inom flera andra digitala kanaler, såsom SEO, SEM och marknadsföringsautomation, vilket säkerställer nära samordning mellan kanalerna för att maximera effekten av din marknadsföring.

Att anlita oss är inte bara en tidsbesparing, det är en investering som kan leda till högre ROI och ett starkare varumärke. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och algoritmförändringarna, så att du kan vara säker på att ditt innehåll alltid är i framkant.

Rikard Isacsson, Okidoki Reklambyrå Linköping

Vill du veta mer?
Kontakta mig.

Johanna Pettersson
johanna@okidoki.se
0706 36 72 63

Contentstrategi för LinkedIn, Facebook eller Instagram

Vi erbjuder uppstartspaket för både LinkedIn och Meta, där vi utformar en strategi och riktlinjer anpassade efter era unika förutsättningar och behov. En strategi hjälper era medarbetare att tillsammans utveckla företaget och Employer Branding.

Eget fotofilter för Tik Tok eller Instagram

Skapa ett företagsbrandat fotofilter för era sociala kanaler. Ett genomtänkt fotofilter är ett unikt sätt att skapa spridning och uppmärksamhet för era sociala kanaler.

Annonsera på sociala medier

Genom att investera i betald annonsering kan företag effektivt öka sin synlighet, engagemang och slutligen konverteringar över olika plattformar.