"A blink of the eye is all it takes"

Prisade fotografer med känsla och kunskap

Bildspråk och foto är viktiga verktyg för att kommunicera budskap och säger mycket om dig och ditt företag. Ett bra foto satt i rätt sammanhang fångar uppmärksamhet och kan på egen hand förmedla ditt budskap. Det finns en anledning till att det gamla ordspråket “En bild säger ofta mer än tusen ord” fortfarande används flitigt.

Här på Okidoki finns prisade fotografer med känsla och djup kunskap inom bildproduktionens områden. Med egen unik fotostudio på 45 kvm mitt i centrala Linköping och avancerad utrustning löser vi det mesta när det gäller foto. Vid porträtt- och modefoto har vi tillgång till stylister, frisörer och make-up artister.

En bild som representerar ditt företag bör (åtminstone till en början) alltid ha ditt budskap kopplat till bilden så att kunden kan associera de två till varandra.

Foto: “Fire”

Image- och produktfotografering

Anses ofta vara kärnan i företagets marknadsmaterial. Bilder är en i en rad olika faktorer som avgör hur väl vi människor sparar budskap i vårt långtidsminne. Imagebilder är unika för företaget och korrekt tillämpade kan de på sikt få kunder eller potentiella kunder att direkt associera till ditt företag.

 
 

Imagebilder är unika för företaget och korrekt tillämpade kan de på sikt få kunder eller potentiella kunder att direkt associera till ditt företag.

Foto: “Pallas Athena”

Flygfotografering

Det beräknas att 12 biljoner bilder varje år laddas upp på Internet. Idag har vi fler möjligheter än någonsin att fotografera vår omgivning och med den senaste tekniken behöver vi inte ens längre hålla i en kamera. Flyg- och drönarfotografering efterfrågas dagligen, men det är mycket att tänka på om man ska flyga drönare. Vill du veta möjligheterna för att fotografera ditt företag, byggnader, natur eller bara ta riktigt coola filmsekvenser? Kontakta våra experter så guidar de dig rätt bland lagar och regler.

Flyg- och drönarfotografering efterfrågas dagligen, men det är mycket att tänka på om man ska flyga drönare.

Foto: “Grazette of Sweden”

Boka fotografering

Tekniskt krävande fotografering

Teknisk kompetens är vårt signum. Vi gillar att lära oss nya färdigheter oavsett om det är fotografering, video eller programmering. Behöver du till exempel en 360° VR video för dina mässbesökare eller högsta kvalitet för ljudupptagning eller TV-produktion så löser vi det. Det är ju därför vi heter Okidoki!